Etsi sivuilta
Youtube LinkedIn
yh_avoinAMK_k2016

Avoin AMK -maksut ja peruutusehdot

Avoimen AMK:n opinnot on hinnoiteltu opintopisteittäin. Useita opintojaksoja opiskeleville on vaihtoehtona luku- tai kalenterivuosimaksu. Opintojaksolla voidaan periä lisäksi materiaali- tai tarvikemaksuja.

Yksittäisistä opintojaksoista peritään 10 € / opintopiste. Laskutuksen maksukatto on kuitenkin 300,00 € / lukuvuosi tai kalenterivuosi. Työttömät opiskelijat ovat oikeutettuja 50 % alennukseen ja eläkeläisten opinnot ovat maksuttomia. Alennukseen oikeuttavat todistukset on toimitettava Avoimen AMK:n henkilöstölle. Toimitathan todistukset viimeistään opintojen alkaessa Auli Kasuriselle (Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Avoin AMK, Paraatikenttä 6, 45100 Kouvola). Avoimen AMK:n opinnot ovat maksuttomia Kyamkin henkilökunnalle.

Ilmoittautuminen on sitova

Kaksi viikkoa ennen opintojen alkua perutusta ilmoittautumisesta hyvitetään kurssimaksu, josta on vähennetty käsittelykulut (10 €). Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ei palauteta osallistumismaksuja. Sairastumisesta johtuvasta peruutuksesta laskutetaan käsittelykulut (10 € ). Peruutuksesta vaaditaan lääkärintodistus.

 

 

Muokattu: 3.5.2016 15:32
TKI- ja koulutuspalvelut
Read this page in English Fees

Student | Staff  
Katso kaikki bannerit »