Etsi sivuilta
Youtube LinkedIn
Opiskelijalle_uusi_syksy2015

Opiskelun ABC

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuolista korkeakouluopetusta vain noin puolentoista tunnin päässä Helsingistä itään Kotkassa ja Kouvolassa. Kampuksilla on hyvät opiskelijapalvelut kirjastoista itseopiskelutiloihin. Kampusalueelta löytyvät myös opiskelijabudjettiin sopivat opiskelijaravintola-kahvilat. Tarjolla on myös ohjattua liikuntaa ja muita hyvinvointiin liittyviä palveluja: opiskeluterveydenhuolto, psykologin ja oppilaitospastorin palvelut.

Kyamkin ajankohtaisia asioita, tapahtumia ja uutisia voi seurata sosiaalisen median kanavista.

Kyamkin opiskelijat saavat opiskeluun liittyvät tiedot opiskelijoiden intranetistä, Studentista. Sinne kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkotunnuksilla osoitteessa http://student.xamk.fi. Tunnukset saat käyttöösi heti opintojesi alussa.

Kampukset kahdella paikkakunnalla

Kyamkin kampukset sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa. Kouvola on noin 87 000 asukkaan kaupunki Kymenlaaksossa.  Liikenneyhteydet ovat toimivat joka suuntaan ja asuminen on tutkitusti edullista. Kouvola on vireä liikunta- ja urheilukaupunki, tarjontaa löytyy myös kulttuurista.

Kotka on 55 000 asukkaan satamakaupunki Suomenlahden rannikolla. Kaupunki on erityisen tunnettu puistoistaan ja vilkkaasta kulttuurielämästään sekä Kotkassa on myös monenlaisia harrastus- ja liikuntatiloja. Helsinkiin bussit kulkevat noin puolen tunnin välein ja taajamajuna vie useita kertoja päivässä Kouvolaan. Kyamkin kampuksiin voit tutustua virtuaalisesti kampusesittelyjen avulla.

Opiskelijan käsikirja

Aloittaville opiskelijoille jaetaan opintojen alussa paperinen Opiskelijan käsikirja, jossa kerrotaan monista tärkeistä käytännön asioista ja opiskelusta Kyamkissa. Sähköiseen Pdf-versioon käsikirjasta voit tutustua klikkaamalla kuvaa. Käsikirja on tehty myös englanniksi.

 

Muokattu: 16.8.2016 15:44

Read this page in English Studying

Student | Staff  
Katso kaikki bannerit »